Feature Request overzicht

Feature request

[Geïmplementeerd] API : alleen technisch of administratief contact kunnen wijzigen

De mogelijkheid om via de API alleen het technisch en/of het administratief contact aan te kunnen passen. Zonder ook de houder/registrant-gegevens opnieuw mee te moeten sturen (waardoor het lijkt alsof er een houderwijziging heeft plaatsgevonden).

26-02-2020: Wij hebben een nieuwe REST-API gelanceerd waarin deze mogelijkheid is opgenomen, zie https://api.transip.nl/rest/docs.html#domains-contacts-put en https://github.com/transip/restapi-php-library/blob/master/src/Repository/Domain/ContactRepository.php

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 22 mei 2019 (#3110)

@henkversluijs

Ai, dat is erg vervelend om te horen. Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren.

Mocht je het antwoord op je vraag of probleem niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan raad ik aan om onze supportafdeling te benaderen. Zij kunnen je hier verder bij assisteren.

Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina te gebruiken.

0
henkversluijs 21 mei 2019 (#3106)

Ik wil de technisch contactpersoon van mijn domeinnaam wijzigen naar info@smallhold.nl. Ik heb grote problemen met de huidige, genaamd direct-effect, die onder valse voorwendselen mij heeft gedwongen tot de overdracht van de domeinnaam met verhuistokens. Nu heb ik door een slecht functionerende webshop van hem, die vanaf vrijdagmiddag j.l niet goed functioneert en zelfs een nacht off-line is geweest een probleem. Ik ben hier verantwoordelijk van het leven van 48 mensen, in de zin, dat zij via ons bedrijf in hun levensbehoefte moeten voorzien en heb ik ruim 5000 klanten die wij graag op een verantwoorde wijze wekelijks van onze producten willen voorzien. Ik heb Direct-effect zondag verzocht om de verhuistokens, maar die willen zij niet geven, kennelijk omdat mij willen dwingen om klant te blijven. Hij wil ze nu wel geven, mits ik een bedrag van ruim 11000,-- euro overmaak van nog niet eens verstuurde facturen voor de slecht verrichte werkzaamheden aan de bouw van webshop. Ik wil mijn oude webhsop van www.dogmeat.nl weer online zetten, zodat ik verzekerd ben van de voortgang van mijn bedrijf, want die staat nu op het spel. Hij kan nu in principe mijn bedrijf sluiten, door de site uit de lucht te halen. Ik heb ook emails van hem ontvangen waarin hij dat bedrag eist en weigert de verhuistokens af te geven, wat in strijd is met de wetgeving in Nederland. Hierover heb ik reeds contact gehad met SIDN en die hebben mij naar Trans-IP verwezen. Ik wacht uw bericht af tot 11.00 uur deze ochtend, want daarna heb ik een afspraak bij de politie om te bekijken of ik aangifte van een strafbaar feit kan doen tegen direct-effect, omtrent zijn handelswijze. Ik hoop dat u mij voor die tijd kunt berichten. Eventueel kan ik de gestuurde emails van direct-effect aan u overleggen en het uittreksel van de Kamer van Koophandel met een legitimatiebewijs, waaruit blijkt dat ik volledige bevoegd eb.

Met vriendelijke groet,

Henk Versluijs www.dogmeat.nl

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op