Feature Request overzicht

Feature request

Kosten extra geheugen te duur

Standaard komen de BladeVPS'en met maar 4 GB RAM. Een beetje server kan wel 8 GB gebruiken, maar om dit te bereiken moet je maar liefst 4x7.50 betalen... per maand. Ik vind dit eigenlijk way too much, zeker gezien de kosten van RAM tegenwoordig. Wat is de reden dat dit, al jaren, zo extreem duur is bij jullie?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

2
twotribes 18 maart 2023 (#9670)

@Matthijs van Beek, het is ondertussen 9 euro per maand. Dus maar liefst 36 euro per maand voor een karige 4 GB extra. 16 GB DDR4 RAM heb je al voor een paar tientjes. Als ik dat hier zou bestellen, ben ik 144 euro kwijt. Per maand(!). Prima verdienmodel natuurlijk, maar voor de consument is het pure waanzin. Kan hier eens een keer naar gekeken worden? Want ondanks mijn positieve ervaringen met TransIP in het verleden, vind ik het nu toch echt een beetje te duur worden allemaal.

0
Matthijs van Beek Admin 1 april 2022 (#7838)

De prijs van een upgrade van de VPS in zijn geheel ligt inderdaad lager dan van het gebruik van add-ons (verhoudingsgewijs). We willen vooral hiermee vooral stimuleren dat alle beschikbare resources op het platform gebruikt worden en bijvoorbeeld niet van een hypervisor al het geheugen gebruikt wordt en maar 25% van de processor en/of schijfruimte.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op