Beheer van meerdere gebruikers in control panel

Het is nu niet mogelijk om meerdere gebruikers toegang te geven tot het control panel. Werk je met meerdere personen die bv DNS beheer moeten uitvoeren, is er slechts één account. Gebruikersnaam en wachtwoord moeten worden gedeeld en two factor authenticatie is hierdoor niet mogelijk. DNS is echter zeer gevoelig voor hackers en criminelen en zou juist zeer goed beveiligd moeten zijn! Verzoek is dus om meerdere gebruikers aan te kunnen maken voor toegang tot het control panel, waarbij het ook mogelijk is om rechtengroepen te maken en accountbeveiliging af te dwingen, zoals 2FA en wachtwoordeisen.