Feature Request overzicht

Feature request

spam afhandeling

Spam is een veel voorkomend fenomeen, vandaar dat er spam filters zijn Echter bij TransIp is het niet mogelijk om ip adressen of maildomeinen te blokkeren. Daardoor komt er veelvuldig mail terecht in de spam map, waardoor je dus ongewenste mail moet gaan behandelen Als eenmaal is vastgesteld dat je spam krijgt van een bepaald ip adres of mail domein, zou het handig zijn als je daar zelf je controle op kunt uitvoeren en bepalen wat je ermee doet.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
bvandevliet 25 september 2023 (#10369)

Kun je de standaard spamfilter van Transip zelf nog aanpassen. Veel WordPress mailtjes belanden ook in de spam namelijk.

1
jgieskes 25 oktober 2022 (#8978)

Toevoeging op deze feature request, als gebruiker moet je de mogelijkheid hebben om mail als spam te identificeren (zoals beschreven), maar ook spam mail (die geen spam is) te whitelisten.

Eigenlijk vragen we als klanten om te kunnen whitelisten danwel blacklisten. Waarbij dit weer bruikbare info is voor Transip om hun spam filters up to date te houden.

0
jurgen1980 5 november 2020 (#4968)

Selecteer de email > klik filter aanmaken en stel in wat er moet gebeuren.

3
marbak74 22 december 2019 (#3902)

ik zou dit ook deze mogelijkheid willen hebben. Bij mijn vorige provider kon dit vrij eenvoudig gedaan worden. En ik had dit ook gewoon bij transip verwacht.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op