Zou mooi zijn als jullie ook FTPS zouden ondersteunen.

Voor bijv een website waar ik directadmin heb, zou ik op stackstorage backups willen maken, deze website staat elders, extra veiligheid dus om een backup te hebben. Die host heeft directadmin met ftp instellingen waarbij ingevuld kunnen worden IP username password (remote path) poort en wel of geen FTPS. OP dit moment kan dit niet bij/naar jullie. Dat is mijn idee, dat jullie ook FTPS ondersteunen gaan.

Vriendelijke groet. Hüpscher