Feature Request overzicht

Feature request

VPS dashboard verniewing

Ik ben zelf een groote fan van jullie services en zo ook mijn collega's en klanten. Alleen tegenover services zoals Vultr en Digital Ocean loopt jullie interface wel een heel stuk achter. Ik denk dat het voor jullie om klanten te werven en voor ons als gebruikers veel makkelijker en fijner is om in een interface te werken die meer up to date is en vriendelijk uitziet. Voorbeelden:https://www.vultr.com/ & https://www.digitalocean.com/

Ik mis vooral de functie om ssh keys in het dashboard aan te maken, nu moeten wij dit zelf organiseren en opslaan dit zou tuurlijk veel handiger zijn als alles wat nodig is meteen via het dashboard beschikbaar is, ook de preinstalled servers en de manier van installeren die zij aanleveren zijn veel prettiger dan zelf in de OS alles via de standaard menu's invullen.

Qua guides vindt ik ook dat er wel iets mag toegevoegd worden, bijvoorbeeld een guide of nieuwsbrief waarin jullie tips voor de servers delen zoals ssh secure inlog i.p.v. password inlog en waarom.

Nogmaals ik ben een zeer tevreden klant maar er kan heel veel beter, ik heb nog heel veel ideeen mochten jullie daar interesse in hebben dan kunnen jullie mij contacteren

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 8 april 2019 (#2925)

Bedankt voor je feedback! SSH-keys in het controlepaneel en documentatie over SSH keys in bredere zin willen we zeker mee aan de slag en wordt al langer over gesproken, echter vanwege lopende projecten (e.g. CEPH) kunnen we helaas nog geen datum hieraan verbinden.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op