Feature Request overzicht

Feature request

DNS zone gereed kunnen maken voordat het domein verhuisd wordt

Graag zou ik de mogelijkheid hebben een DNS zone gereed te maken voordat de daadwerkelijke verhuizing doorgevoerd wordt.

of...

De verhuizing wordt doorgevoerd maar de DNS servers van de vorige provider blijven actief tot klant een seintje geeft dat alles goed zou moeten staan.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
c2cadmin 9 oktober 2020 (#4896)

Wil je je website, e-mail of andere diensten bij je huidige partij houden, maar je domeinnaam wel naar TransIP verhuizen? Dan kan dit ook met zo min mogelijk downtime.

Voer dan bij de onderstaande stappen een onjuiste verhuiscode in (bijvoorbeeld 'foutecode123'). De verhuizing gaat dan niet door, maar je kan dan wél de DNS-records voor de externe diensten alvast in je controlepaneel toevoegen.

Nadat de DNS van je domeinnaam bij ons is ingesteld, kun je na 24 uur de verhuizing met de juiste verhuiscode starten om dit met zo min mogelijk downtime te doen.

Ga hiervoor binnen het controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en selecteer in de linkerkolom het betreffende domein (niet aanvinken). Klik nu op 'Opnieuw met andere autorisatiecode' en vul de juiste verhuiscode in.

Hou er rekening mee dat deze manier alleen mogelijk is voor domeinnamen die met een verhuiscode werken.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op