Installatie van libvpx package voor ondersteuning WebP formaten

Gezien WebP afbeeldingen steeds vaker worden gebruikt, zou de ondersteuning hiervan kunnen worden uitgebreid met de installatie van libvpx package.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

2
burtus 28 maart 2022 (#7799)

Dag Transip, ik ben ook erg benieuwd of dit op korte termijn ondersteund gaat worden.

1
wndworks 17 februari 2022 (#7613)

Kan iemand van TransIP reageren of dit ondersteund gaat worden?

2
mickyvangellekom 27 januari 2022 (#7361)

Vreemd ... 17 December 2021 webp-afbeeldingen in WordPress geupload mbv een stukje php-code in functions.php. Vandaag kan de webserver een webp-afbeelding niet verwerken bij het uploaden in WordPress. Wel kan ik diezelfde afbeelding rechtstreeks op de server van TransIP plaatsen via bestandsbeheer.

1
wittevs 8 januari 2022 (#7216)

Wordt tijd Transip! Google rankings zijn beter als je WebP afbeeldingen gebruikt (dus kunt uploaden via PHP > .jpg in php omzetten naar .webp).

1
hml 29 december 2021 (#7165)

+1

Bijna 2022...

Kan me niet voorstellen dat niet meer mensen hier naar gevraagd hebben.

Leest iemand van Transip dit? XD

1
stenwessel 24 november 2021 (#6892)

De vraag is gesteld in november 2018. Het is nu november 2021! Het laat wel heel lang op zich wachten dat TransIP toelaat om WebP afbeeldingen te kunnen uploaden in wordpress :(