Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

mogelijkheid tot uitschakelen prullenbak / uploaden groot bestand

bij mij worden constant bestanden geupload en weer verwijderd. ( backup script, upload via webdav ) gemiddeld zit de prullenbak 1x in de 2 weken vol waardoor er dus niks meer geupload kan worden.

graag de mogelijkheid om de prullenbak uit te schakelen

als je via de windows verkenner een stack koppelt als drive letter kun je maar bestanden van max 12 GB uploaden aangezien de schijf waar verbinding mee word gemaakt maar 12 GB is. bij het uploaden van een bestand dat groter is dan 12 GB zegt windows dat de schijf vol zit ook al heb je op je stack nog 1 TB vrij

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 12 juli 2018 (#1590)

Wij nemen je feedback mee over de prullenbak; wij kunnen nog geen datum aangeven, maar dergelijke opties (en het automatisch legen van de prullenbak) worden bekeken.

Betreft de schijfruimte bij STACK middels WebDAV koppelen hebben wij reeds een Knowledge Base artikel: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/264-schijfruimte-stack-netwerkschijf-onder-windows/ Het gaat hier om een beperking van Windows zelf.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op