Feature Request overzicht

Feature request

Rechtstreeks downloaden van bestanden mogelijk maken via link

Momenteel kan je de share link kopiëren, maar die brengt je naar een downloadpagina. Dit maakt het onmogelijk om vanuit eg Python of R een bestand te downloaden via http, https, ftp of andere. Dit is nochthans cruciaal voor ons om automatisch rapporten te kunnen aanmaken enz.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op