Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Je Doorstuurservice, E-mail Only-pakket of webhostingpakket upgraden

Bij TransIP heb je de mogelijkheid om een Doorstuurservice, E-mail Only-pakket en een webhostingpakket voor je domeinnaam af te nemen. In dit artikel leggen we uit hoe je deze pakketten upgradet naar een groter pakket.

 • Met de Doorstuurservice stuur je bezoekers van je domeinnaam eenvoudig door naar een ander adres. Daarnaast kun je e-mail gericht aan jouw domeinnaam ook doorsturen naar een e-mailadres naar keuze.

  Een Doorstuurservice kan geüpgraded worden naar zowel een E-mail Only-pakket als een webhostingpakket.
   
 • Met een E-mail Only-pakket kun je eveneens bezoekers doorsturen én beschik je over ruimte om een aantal e-mailadressen aan te maken. Het hangt van het specifieke E-mail Only-pakket af hoeveel e-mail adressen er inbegrepen zijn. Meer informatie hierover vind je op de E-mail Only-pagina. 

  Een E-mail Only-pakket kan geüpgraded worden van E-mail Only Core naar E-mail Only Pro of naar een webhostingpakket.
   
 • Met onze webhostingpakketten kun je zowel e-mailadressen aanmaken als jouw eigen website beginnen. Lees het artikel 'Ik wil mijn website doorsturen' om bezoekers met een webhostingpakket door te sturen.

  Een webhostingpakket kan geüpgraded worden naar een groter webhostingpakket.

Upgrade je pakket via je controlepaneel

Je upgradet je Doorstuurservice, E-mail Only-pakket en webhostingpakket eenvoudig via je controlepaneel. Ga hierbinnen naar het tabblad 'Domein & Hosting' en vink in de linkerkolom het domein aan waar jouw huidige Doorstuurservice, E-mail Only-pakket of webhostingpakket op staat.

Klik nu op 'Bijbestellen / Upgraden'.

Vink je domeinnaam aan en klik op Bijbestellen upgradenOp de volgende pagina zie je naar welke pakketten je jouw huidige pakket kunt upgraden. Pakketten waarnaar je niet kunt upgraden zijn grijs, de pakketten waarnaar je wel kunt upgraden zijn gekleurd weergegeven.

Kies hier naar welk pakket je wil upgraden

Klik onder het gewenste pakket op 'Bestellen' en rond daarna de bestelling af.

De upgrade vindt nu vrijwel direct plaats. Als je een bestaand webhostingpakket upgradet naar een groter pakket, zorgt dit er puur voor dat jouw huidige pakket vergroot wordt. De bestanden die op jouw webhostingpakket staan, worden hierbij niet aangepast.

Zoals vermeld kun je met een Doorstuurservice en een E-mail Only-pakket je domeinnaam doorsturen naar een ander adres. Als je besluit één van deze pakketten te upgraden naar een webhostingpakket, zit de doorstuurfunctie hier na de upgrade niet langer bij inbegrepen.

Gebruik in dat geval het artikel 'Ik wil mijn website doorsturen' om je domeinnaam met een webhostingpakket door te sturen.

Het is technisch niet mogelijk om een webhostingpakket automatisch te downgraden naar een kleiner pakket. Mocht je je huidige pakket willen verkleinen, dan zul je dit handmatig moeten uitvoeren. In het artikel 'Ik wil mijn webhostingpakket downgraden' wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een dowgrade uitvoert.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je je pakket bij TransIP upgradet naar een groter pakket.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 8 februari 2018 (#737)

@nicolasfirst

 1. Op dit moment is hier (nog) geen optie voor. We zijn continu bezig om onze producten te evalueren en te verbeteren, dus sluiten we dit niet uit! Ik raad je dan ook zeker aan om dit als Idee in te schieten binnen je controlepaneel. Op die manier komt jouw voorstel direct bij onze developers terecht :-)

 2. Ook dit is nu niet mogelijk, maar staat toevallig wel op onze feature request lijst. Ook hier raden we je aan om dit als Idee in te schieten. Hoe meer vraag hiernaar, hoe groter de kans dat dit wordt toegevoegd!

 3. Dat is zeker mogelijk! We hebben hier een artikel voor geschreven waarin dit stap voor stap wordt uitgelegd.
0
nicolasfirst 8 februari 2018 (#731)
 1. Kan ik ook meerdere domeinnamen koppelen aan één webhosting pakket. Bijvoorbeeld twee verschillende domeinnamen aan één webhosting pakket L?

 2. Ik heb een domeinnaam met een webhosting pakket S. Dit is voor een website die maar tijdelijk in de lucht is. Kan ik na afloop van de actie het webhosting pakket gebruiken voor een andere domeinnaam? Dus kan ik een webhosting pakket verhuizen van de ene domeinnaam naar de andere?

 3. Als ik een domeinnaam heb met webhosting pakket L, en deze domeinnaam kent vier subdomeinen, kan ik dan voor deze subdomeinen aparte Wordpress sites met eigen databases en thema´ s daaronder hangen?

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op