Hoe installeer ik een Plesk-extensie?

Je Plesk-VPS kan je uitbreiden met verschillende gratis- en betaalde extensies. Gebruik bijvoorbeeld de WordPress Smart Updates-plugin om automatisch je WordPress websites te updaten, of de SEO-toolkit om je websites beter naar voren te laten komen in Google zoekresultaten.

Met de kortingscode transip-promo krijg je bovendien 10% korting op de volgende Plesk-extensies:

• Joomla Toolkit
  • WordPress Smart Updates (All domain versions)
  • SEO Toolkit (Personal)
  • SEO Toolkit (Premium)
  • SEO Toolkit (Business)
  • SEO Toolkit (Agency)
  • Plesk Premium Email Entry (10 users)
  • Plesk Premium Email Small (50 users)
  • Plesk Premium Email Medium (100 users)
  • Plesk Premium Email Large (500 users)
  • Site Builder (Premium)
  • Site Builder (Enterprise)
  • Acronis Backup (100GB)
  • Acronis Backup (250GB)
  • Acronis Backup (500GB)
  • Acronis Backup (1TB)
  • Plesk Power Pack
  • Plesk Language Pack

Hoe installeer ik een Plesk-extensie?

De makkelijkste manier om een Plesk-extensie (met kortingscode indien van toepassing) te installeren is door vanuit Plesk zelf de extensie toe te voegen:

Stap 1

Log in op Plesk en klik in het linker menu op 'Extensions'

plesk extensions

Stap 2

Zoek in het zoekveld bovenaan rechts naar de gewenste extensie.

plesk extension search

Stap 3

Klik vervolgens op de 'buy'-knop.

plesk buy extension button

Stap 4

Je wordt nu naar de website van de extensie gebracht. Vul de velden in met je eigen gegevens en klik optioneel onderaan links op 'Waardeboncode'.

plesk extension search

Stap 5

Vul de code transip-promo in en klik achtereenvolgens op 'Toepassen' en 'volgende'.

plesk waardeboncode

Stap 6

Controleer je gegevens en vink de optie 'Abonnement bevestigen' aan. Klik tot slot op 'nu kopen' om je bestelling af te ronden en de extensie toe te voegen aan je Plesk-installatie.

plesk controleer gegevens

Je Plesk-extensie is nu met korting aan je VPS toegevoegd! Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.