Wat is Mattermost?

Mattermost is een flexibel, open source messaging-platform (chat) dat geschikt is voor veilige communicatie en samenwerking. Mattermost is bekend om zijn veiligheid, cross-platform ondersteuning en mogelijkheid om locaal te hosten.

mattermost

Net als bijvoorbeeld bij Microsoft Teams, kun je bestanden delen met collega's, maar bij Mattermost worden alle bestanden en gesprekken op jouw server opgeslagen. Zo houd je de controle over je eigen data en veiligheid.