Controlepaneel

Jouw domeinnaam snel geregistreerd.

/ Inbegrepen bij elke domeinnaam.

Bij TransIP kun je meteen met je domeinnaam aan de slag om je online imperium op te bouwen.


Makkelijk upgraden

Breid eenvoudig uit met webhosting, WordPress-hosting of e-mail.

Optimaal gemak

Beheer eenvoudig je domeinnaam in ons overzichtelijke controlepaneel.

Gratis beveiligd

Je domeinnaam wordt automatisch voorzien en beveiligd met DNSSEC.

/ Uitstekende support.

We zijn er om te helpen. Vriendelijke, snelle support wanneer je het nodig hebt. Als klant van TransIP krijg je toegang tot een gebruiksvriendelijk controlepaneel, waar je jouw domeinen beheert en direct contact met ons kunt opnemen.

/ Betrouwbaar en veilig.

Onze dienstverlening en state-of-the-art securityprotocollen zorgen voor optimale bescherming. Ons netwerk heeft een gegarandeerde uptime, waardoor jij en je klanten onbezorgd verbonden blijven.

/ Een Europees netwerk van experts.

We zijn onderdeel van team.blue, een Europees leider in digitale diensten. Met ruim 600.000 klanten wereldwijd en 1.900.000 geregistreerde domeinnamen kun je ons bestempelen als de marktleider binnen Europa.

/ Ontdek wat TransIP-gebruikers over ons vertellen:

Sandy

Professionele en vriendelijke service. Ik word altijd heel fijn en snel geholpen. Zeer bereikbaar en altijd klaar om te helpen. Ik ben een tevreden klant!

TransIP
8

1412 reviews

Charlotte

Goed en snel geholpen door TransIP. Zelf heb ik vaak moeite om op dit gebied te begrijpen hoe het precies werkt, maar ze leggen alles duidelijk en stapsgewijs uit. Helemaal top!
TransIP
8

1412 reviews

Dennis

TransIP levert echt razendsnelle service. Ik stelde een vraag over mijn domein naam en Tyler legde het zo duidelijk uit dat zelfs ik als leek op dit gebied het helemaal begreep en direct alles weer werkte! TOP!

TransIP
8

1412 reviews