Overzicht creatorstories

Creatorstory

Purper uitvaartzorg

Lang, heel lang heb ik gewerkt voor het ministerie. Op het moment dat ik dacht we gaan niet de goede kant op ben ik gaan meedenken in de OR. Ik vind, wanneer je het ergens niet mee eens bent is het je eigen verantwoordelijkheid daar iets mee te doen. Na 9 jaar extra OR werkzaamheden voelde ik dat waar ik altijd zo trots op was door mijn vingers glippen. Tijd voor iets anders dacht ik. Maar wat dan? Creatief werd ik vaak genoemd, maar niet in dingen creeeren maar in oplossingen bedenken. Een mensen mens dat ben ik sowieso. Ondertussen overleed mijn moeder en werd ik een week lang compleet afhankelijk van de uitvaartverzorger. Hij moest bij wijze van spreken zelfs tegen mij zeggen dat het tijd werd om een hapje te eten. Ik dacht misschien is dit wel iets wat ik kan doen. In Zwolle is een goede gedegen opleiding tot uitvaartverzorger en die ben ik gaan doen. Pittige tijd waarin ik veel heb geleerd over mezelf. De eerste stage is direct een stage overleden verzorging. Help dacht ik, is dit nu wel de goede weg. Ja dit is de goede weg. Het was zo waardevol om een mevrouw die overleden was en niet meer toonbaar voor de familie toch nog toonbaar te maken. In twee uur tijd zorgden wij ervoor dat de kleinkinderen van deze mevrouw wel afscheid van haar konden nemen. Mijn angst was weg.

Tijdens de opleiding werd ik mij bewust van de manier waarop ik invulling wilde geven aan de uitvaartverzorging. dat kon ik niet doen bij grot maatschappijen. Die zijn teveel gericht op de commercie. Nee ik wilde onafhankelijk zijn en een gids kunnen zijn voor de nabestaanden. Ik wil er ook een boterham van kunnen betalen. Ik geloof dat wanneer je onderneemt vanuit je hart, je gevoel je klanten dat ook merken. Zo zal ik de klanten trekken die bij mij passen.

Dus vanaf 1 december 2017 ben ik begonnen met een eigen bedrijf. Purper uitvaartzorg in Almere. Ik heb een website laten bouwen en ben daar nog steeds heel tevreden mee. Mijn toekomstige uitdagingOnderscheiden en klanten trekken met een eerlijk verhaal

Heeft deze creatorstory jou geïnspireerd?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel deze creatorstory

Heb je ook een verhaal te vertellen?

Deel jouw verhaal ook met ons en wie weet staat het binnenkort in de schijnwerpers!

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.