Overzicht creatorstories

Creatorstory

de beste audio voor social content

Content is king en aan hoogstaande plaatjes geen gebrek, audio kan soms nog wat liefde gebruiken. Omdat steeds meer content op verschillende devices bekeken én beluisterd wordt is goede audio van belang. Het is 50% van je totaal. De AudioFabrique weet door jaren ervaring in de corporate markt als geen ander hoe audio het beste tot zijn recht komt. Online, op TV, in de conferentiezaal. Het blijft overal overeind.

Niet alleen de afwerking is belangrijk, de opname net zo: voor de opname van podcasts komen we naar de locatie van de opdrachtgever met onze speciale samengestelde podcast setup. De beste materialen voor een podcast inclusief bediening door een ervaren audiotechnicus. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich focussen op de inhoud. Na afloop van de opnames worden deze in onze studio afgewerkt en uitgezet op de verschillende platformen.

Met dank aan TransIP blijven deze opnames veilig geback-upt in de cloud op een STACK naast onze offline backups. Dankzij onze eigen transfer service welke draait op een VPS van TransIP kunnen we bestanden razendsnel overzenden naar onze opdrachtgevers. Mijn toekomstige uitdagingEen van de grootste spelers worden in de audionabewerking voor social content met een eigen podcast platfrom voor onze opdrachtgevers.

Heeft deze creatorstory jou geïnspireerd?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel deze creatorstory

Heb je ook een verhaal te vertellen?

Deel jouw verhaal ook met ons en wie weet staat het binnenkort in de schijnwerpers!

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.