Overzicht creatorstories

Creatorstory

Warp Industries: leren door te ervaren

Warp Industries stelt software beschikbaar voor bedrijven om zelf hun eigen VR-training te maken op basis van 360-gradenvideo’s. Die trainingen zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan evacuatietrainingen of brandoefeningen.

We zijn in 2016 experimenteel begonnen met enkele VR-projecten. We merkten dat veel bedrijven iets met VR wilden doen, maar dat ze het best lastig vonden om dat van de grond te krijgen. Zo kwamen wij op het idee om een softwareplatform te bouwen waarbij ze de autonomie over hun eigen kennis houden, door ze de gelegenheid te geven zelf eenvoudig scripts en video’s te creëren. We geven ze vervolgens de tools om hun creaties om te zetten naar een VR-ervaring en door te geven aan hun medewerkers.

We maken gebruik van bestaande frameworks. Ons platform, Warp Studio, draait op Ruby on Rails en aan de voorkant gebruiken we veel React. Onze mobiele apps zijn zowel geschikt voor iOS en Android als voor Oculus VR.

Wij geloven echt dat mensen zich verder ontwikkelen aan de hand van VR-ervaringen en immersive learning. Dat is waar Warp Industries het verschil wil maken! Mijn toekomstige uitdagingIn het voorjaar van 2019 organiseren we WarpSpeed, een conferentie die in 2018 is geïntroduceerd. We willen gezamenlijk met onze klanten een serieuze speler worden in de e-learningmarkt en een event zoals deze gaat ons hierbij helpen.

Heeft deze creatorstory jou geïnspireerd?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel deze creatorstory

Heb je ook een verhaal te vertellen?

Deel jouw verhaal ook met ons en wie weet staat het binnenkort in de schijnwerpers!

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.