Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

.WAV en .AIF bestanden op STACK toelaten

Ik maak in mijn vrije tijd veel muziek en doe veel aan opnamens. Hierdoor gebruik ik veel .WAV en .AIF bestanden. Helaas kunnen ze niet gesynchroniseerd worden omdat het soms sparce bestanden zijn terwijl het belangrijk is dat ik het met de ene computer en de andere computer kan synchroniseren.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
pieterkok 16 juli 2018 (#1607)

In mijn ogen zou het ook wenselijk zijn om .wav bestanden (.aif bestanden gebruik ik zelf niet) in STACK te kunnen opnemen. Ik gebruik dit lossless formaat met grote regelmaat.

Om nu deze content via STACK te kunnen delen, moet de kwaliteit van de audio worden verlaagd door naar een ander audioformaat uit te wijken of te kiezen voor een ander platform voor het delen van de lossless bestanden. Dat is jammer.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op