Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Slack + STACK integratie

Ha Transip,

Ik vroeg me af of het mogelijk is om een integratie tussen Slack en STACK te maken. Als ik op mijn STACK een gebruiker aanmaak met ruimte, dan zou ik in principe alle bestanden die op een Slackomgeving van mij kunnen backuppen naar mijn STACK, toch? Andersom zou ook kunnen: als ik in Slack type: /stack [bestandsnaam], dan zou de integratie mij een (lijst van) bestand(en) kunnen tonen die in de STACK staan, waar ik er vervolgens een van kies om te delen in het betreffende Slack-kanaal. Zien jullie brood in zo'n integratie?

Veel groeten, Erik