Feature Request overzicht

Feature request

Verbeteringen Instant Upload mobiel

Momenteel werkt het automatisch uploaden van afbeeldingen van de mobiele telefoon via Instant Upload mijns inziens zeer matig en ongebruiksvriendelijk. Het duurt lang voordat een foto wordt geupload en vaak zijn er fouten in de synchronisatie. Ook wordt alles in één map gegooid waardoor het lastig is om de juiste foto terug te vinden. De volgende features zouden voor mij veel toevoegen:

  1. Instant Upload automatisch opdelen in mappen per maand (zoals bij Google Drive);
  2. Meer inzicht en zeggenschap krijgen in welke afbeeldingen er worden gesynchroniseerd en welke niet;
  3. Verbeteren uploadsnelheid;
  4. Verbeteren webinterface Stack: 4.1 Afbeeldingen weergeven in raster 4.2 Endless scrolling verbeteren (springt nu bij het inladen weer naar boven in de lijst) 4.3 Realtime refresh (als een afbeelding geupload is deze zonder handmatige refresh toevoegen aan de lijst) 4.4 Onthouden lijstfilters (ik sorteer standaard op datum - nieuwste eerst)
  5. Optie voor het scheiden van foto's en video's in aparte mappen
Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
franklin44 6 augustus 2022 (#8522)

lijkt me een prima plan, wanneer wordt dit geimplementeerd?

0
osado 1 februari 2020 (#4036)

Bij mij werkt Instant Upload niet. Mijn vraag is dus of er na 7 mei 2019 (laatste post van Admin) nog bekende problemen zijn. Ik zie in ieder geval al 8 dagen geen nieuwe foto's geupload worden terwijl ik er dus genoeg heb gemaakt. Hoor graag!

0
Felix Smit Admin 7 mei 2019 (#3049)

@elloco999, de afgelopen maanden zijn er voor de Android- en iOS-app verschillende updates uitgerond om deze problemen te verhelpen. Als je hier nog steeds last van hebt, dan wil ik je vragen om een bericht te sturen via het TransIP-controlepaneel. Ik help je dan graag verder via die weg.

0
elloco999 29 april 2019 (#3010)

@Nick Brouwer, Enig idee wanneer dit verholpen gaat worden? We zijn ondertussen 8 maanden verder en instant upload werkt nog steeds voor geen meter.

Het meest recente bestand in mijn upload map is van juni 2018. Op mijn telefoon zijn ondertussen honderden foto's bijgekomen, maar die worden niet geupload. Ook niet als ik ingelogd ben in de app.

Kijk ik in de lijst met uploads, dan lijkt ie eeuwig bezig te zijn met steeds hetzelfde bestand. Verwijder ik dat bestand, gebeurd er verder niks.

Ik heb nu mijn OneDrive maar weer ingesteld als backup voor mijn foto's en video's. In de afgelopen 5 minuten heeft die al meer geupload dan de Stack app het afgelopen jaar...

Ik ben super tevreden met mijn Stack Storage account, op de desktop en via de browser doet het precies wat het moet doen. De app is handig als ik eens een bestand uit mijn account nodig heb, maar dat zou ik via de browser ook kunnen doen. De voornaamste reden dat ik de app heb geinstalleerd is zodat ik een backup zou hebben van mijn foto's en video's, mocht er iets met mijn telefoon gebeuren. En dat werkt dus niet.

Ik hoop dat jullie dit kunnen oplossen.

0
cmaissan 16 december 2018 (#2389)

Ik zou ze niet per maand in een aparte map willen. Zou graag gewoon met een slider rechts van de afbeeldingen de datum willen selecteren zodat je snel een paar maanden of jaren terug kan. Bij mij werkt instant upload niet goed, hij upload bij mij niks en bij mijn vriendin maar de helft ofzo. Ik zou heel graag gewoon de camera folder gesynchroniseerd willen en niet maar de helft of helemaal niet. Nu moet ik alsnog eerst alles op de laptop zetten om van daaruit te synchroniseren met Stack wat erg omslachtig is.

0
noennieh 22 augustus 2018 (#1805)

Hier ook problemen met het automatisch uploaden van foto's op mijn android toestel. Ik heb het idee dat hij de actie (uploaden of openen van het bestand) 2x wil doen. Bij uploaden blijft de regel van de foto staan en kan kan daarom niet een andere upload doen en bij openen van een foto geeft hij het bericht weer "kan foto niet downloaden" (terwijl deze al is gedownload en zichtbaar is op het scherm). Verder wel goede gratis app.

Gr jeroen

0
u0073595 21 augustus 2018 (#1802)

Hier hetzelfde probleem. Het uploaden heeft goed gewerkt tot augustus. Nu zie ik (via Apple) dat hij upload, aantal foto's die nog moeten upgeload worden worden weergegeven. Maar in de map waar ze in zouden moeten komen zie ik ze niet verschijnen... Bij het opnieuw aanmelden scant de app de foto's opnieuw maar er is geen verschil.

Lastig want wil mijn foto's van mijn iPhone smijten ...

Voor de rest een goede service!

0
lunaloki 11 augustus 2018 (#1740)

@ericmic18815, Geheel mee eens. Ik ben erg blij met een Nederlands alternatief voor de grote jongens, maar dan moet 't wel werken. Ik ben erg benieuwd naar de oplossing! Succes jongens!

0
Nick Brouwer Admin 6 augustus 2018 (#1708)

@ericmic18815

We zijn hard bezig om dit op te lossen! We verwachten met de volgende grote update dit te hebben verholpen. Ik heb nog geen exacte datum voor je, maar we verwachten dat dit niet lang meer zal duren :-)

0
ericmic18815 6 augustus 2018 (#1707)

Erg jammer dat de mensen van Transip kennelijk geen oplossing hebben voor het Instant upload probleem. Dit speelt nu al meer dan een jaar en er is nog steeds géén oplossing. Natuurlijk betreft het een gratis service en "gegeven paard" enzo, mag de vergelijkbare diensten van Google en Dropbox zijn ook gratis en werken wél goed. Transip, fix de instant upload functie van in ieder geval de Android app nou eens echt goed óf geef aan waarom het niet goed werkt en of er gewerkt wordt aan een oplossing.

0
konodor 19 juli 2018 (#1639)

Heel tof dat er een app bestaat met functionaliteit dat je Foto's en Video's worden geupload naar mn stack. Helaas werkt het syncen alleen erg bagger. Ik krijg misschien 2 of 3 afbeeldingen geupload en dan loopt hij vast op stuk of 10 die gefaalt zijn (moet ik "Opnieuw proberen" toepassen). Ik hoop dat hier gauw een fix op komt. Weet iemand - tot die tijd - of er misschien andere sync apps bestaan die ik kan gebruiken?

0
lxlngr 19 juni 2018 (#1451)

@thomy2000,

Instant upload werkt idd niet. Erg jammer.

0
thomy2000 3 juni 2018 (#1365)

Stack is voor mij al een hele hulp geweest gedurende de laatste maanden. Je kan er handig back-ups mee maken en al je bestanden op een plaats bewaren om ze van overal te kunnen gebruiken. Toen ik stack begon te gebruiken voor mijn computer vond ik de app zeer nuttig. Je kan een lokale map toevoegen aan je computer, dagelijks laten synchroniseren en je gebruik monitoren.

Aangezien de computerapp zo goed werkte ben ik onmiddellijk op zoek gegaan naar een app voor mijn smartphone. Die app was echter een zware teleurstelling. De navigatie in de app is ouderwets, de GUI is niet goed uitgewerkt en het belangrijkste van al, de Instant Upload feature werkt niet.

Ik hoop dat er extra aandacht naar de mobiele app kan gaan zodat die helemaal op punt gesteld kan worden. Als die app goed werkt zou Stack voor mij perfect zijn.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op