Feature Request overzicht

Feature request

Losse dataverkeer addon / upgrade pakketten

Ik gebruik met één van mijn VPS-en vooral dataverkeer. Deze maand gaat de 5TB grens overschreden worden, en dat zou betekenen dat ik mijn X4 voor 20 euro per maand moet upgraden naar X8 voor 50 euro per maand, en dat alleen maar voor het extra dataverkeer (10 TB).

Een (betaalbare!) dataverkeer addon zou zeer welkom zijn. (dus liever niet voor de meerprijs van €0,02 per GB)

Het is echter niet iets waar ik op kan gaan wachten met de huidige groei van deze VPS die onlangs behoorlijk is gestegen. Elders, bij een andere hoster, kan ik een 8 TB VPS bestellen voor 18 euro, of 10 TB voor 27 euro per maand. Het zou jammer zijn als ik hiervoor naar een andere partij moest overstappen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 13 juli 2018 (#1599)

Wij hebben inmiddels een feature toegevoegd die niet helemaal hetzelfde is, maar wel aansluiting heeft: pooled traffic: Het beschikbare dataverkeer van al je VPS’en bij TransIP wordt bij elkaar opgeteld. Voor meer informatie, zie https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/1087-wat-pooled-traffic-voor-vps/

0
remcokuijer 2 juni 2018 (#1358)

Er is nog een 2e reden waarom losse dataverkeer addon / upgrade pakketten handig zijn. Namelijk: dat je het downgraden daarvan ook mogelijk kunt maken.

Dat geeft voor de klanten van TransIP een behoorlijke flexibiliteit om te kunnen upgraden als nodig is, én downgraden als het niet meer nodig is. Dat laatste probleem heb ik momenteel. Ik heb namelijk nu een server (welke voorheen teveel dataverkeer verbruikte) die ik wil downgraden omdat ik erg veel data verkeer nu via een andere server laat lopen, ik had 'm ooit geüpgraded voor meer dataverkeer. Downgraden is nu niet mogelijk volgens TransIP (ivm schijfruimte toewijzing). Maar dat had wel gekund als er alleen een dataverkeer addon zou zijn.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op