Feature Request overzicht

Feature request

Synchronisatie externe HD

Ik ben een fotograaf en omdat ik op verschillende werkstations aan mijn foto's werk, heb ik mijn foto's op een externe HD staan. Nu wil ik mijn Stack als backup gebruiken. Daarom ben ik nu mijn fotografiebestanden van deze schijf aan het synchroniseren met mijn Stack. Ben een heel eind op weg. Nu wil ik echter even een bepaald mapje nog niet verder synchroniseren (vakantiefoto's), omdat hij daar lang mee bezig is. Ik wil eerst even wat andere belangrijkere mapjes laten synchroniseren. Als ik dat mapje voor nu even uitvink voor de synchronisatie (om later weer aan te vinken) raak ik de bestanden op mijn externa HD ook kwijt bleek uit een vraag die ik hierover had gesteld. Ik zie namelijk de volgende waarschuwing onderaan het syncoverzicht staan: 'Niet geselecteerde mappen worden VERWIJDERD van uw lokale bestandssysteem en worden niet meer gesynchroniseerd met deze computer'. Dat is niet mijn bedoeling aangezien ik de stack puur als backup gebruik. Ik wil natuurlijk niet dat door het uitvinken van een mapje bestanden van mijn stack en/of mijn harde schijf (lokale bestandssysteem??) worden verwijderd.

IDEE: ook via de desktop/sync applicatie de mogelijkheid geven om zelf aan te vinken of bestanden al dan niet ook van de lokale schijf moeten worden verwijderd als de sync wordt stopgezet.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
agoercharn 23 juli 2018 (#1648)

Ik denk uw probleem te snappen: Het is niet opgelost wanneer u, uw vakantiemap lokaal uit de stack map verplaatst? Vervolgens alles laten synchroniseren en de vakantiemap weer terug in de lokale stack map terugzetten.

0
intrahost 15 mei 2018 (#1259)

Een VPS - Met gekoppelde BigStorage kan hier mogelijk ook een oplossing zijn. Met GlusterFS client/server combinatie kan je een map mounten op je eigen machine waarmee alles in sync kan worden gebracht met de machine.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op