Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Folder sync voor stack Android app

Net als in de desktop app zou ik in de Android app graag de mogelijkheid zien om folders automatisch te synchroniseren. Nu is het alleen mogelijk om foto's en video's automatisch te uploaden, maar er zijn meer dingen die ik wil backuppen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
petervanengeldorp 10 augustus 2021 (#6367)

Dit is een feature request waar ik ook belang bij heb. Wellicht is er handmatig wel een workaround op te zetten. Iemand dit al voor elkaar gekregen?