Ondersteuning voor TLSA records in API

Momenteel is er ondersteuning voor TLSA records in het controlepaneel maar nog niet in de API. En dat zou wel handig zijn als je het proces van het updaten van het TLSA record na het vernieuwen van een certificaat zou willen automatiseren.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
foursteps 3 juni 2018 (#1363)

De API heeft wel TLSA ondersteuning als je de rrtype als string 'TLSA' geeft:

new Transip_DnsEntry('_443._tcp', 86400, 'TLSA', '3 1 1 abc123');