Feature Request overzicht

Feature request

Meerdere domeinen koppelen aan één webhostingpakket

Het is momenteel niet mogelijk om meerdere domeinen aan één webhostingpakket te koppelen. Hiervoor moet per domein een 'doorstuurservice' worden aangevraagd. Dit is vrij kostbaar als je een paar aliassen wilt registeren, helemaal als je verder geen behoefte hebt aan extra hostingpaketten.

Bij veel andere hostingproviders kun je deze domeinen koppelen als aliassen. Bij TransIP is dit niet mogelijk. Het zou fijn zijn als dat wel zou kunnen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
polsie 18 juni 2018 (#1433)

Idem dito hier, maak de doodstuurservice gratis. Het is erg irritant om daarvoor te betalen en ook de reden waarom ik al meerdere domeinnamen heb opgezegd.

0
verstegen 13 juni 2018 (#1413)

Hier ook de zelfde wens/reactie, had verwacht dat dit zou kunnen, lijkt me ook niet erg lastig te implementeren.

0
foursteps 3 juni 2018 (#1364)

Inderdaad, dit is een must. Heel vreemd dat de modernste hoster van NL geen domain aliases accepteert.

1
johankezer 30 mei 2018 (#1346)

Beetje jammer dit. Je verwacht inderdaad dat dit gewoon kan anno 2018. Graag alsnog doorvoeren anders heb ik net een product gekocht (domeinnaam) waar ik uiteindelijk niks mee kan. Zonder extra kosten that is.

1
remco75 8 mei 2018 (#1229)

@arjenmul, Eens, Je verwacht dat dit gewoon kan. Ik had wellicht beter onderzoek moeten doen, maar ik verwachtte dat dat met een bedrijf van deze omvang niet nodig is, en dat dit zou kunnen... Hopelijk komt er heel snel een oplossing :-(

1
remco75 8 mei 2018 (#1228)

Dit is zeker hard nodig! Doorstuur-service is niet toereikend: deze herschrijft het domein. Het is niet van deze tijd dat je geen alias kan invoeren!

Ik heb net een site online: blijkt dat dit niet kan. Reden om in het vervolg weer weg te blijven van transIP...

(tenzij dit snel gefixed wordt natuurlijk! :-)

0
tombalfoort 4 mei 2018 (#1210)

Ik zou dit ook heel graag willen. Ik zal dan gelijk alles overzetten naar Transip.

0
arjenmul 21 april 2018 (#1146)

In eerste instantie leek het uit de teksten op jullie website wel te kunnen. Ook de antwoorden vanuit de support leken erop te wijzen dat, dit een mogelijkheid was. Helaas bleek nadat ik mijn domeinen had geregistreerd toch dat, die service niet kostenloos wordt geleverd. Bijna alle andere providers doen dit wel.

Ik vind dat niet alleen onhandig en nodeloos kostenverhogend maar eigenlijk ook bijna misleidend.

0
xantios 19 april 2018 (#1140)

Ik zou dit inderdaad ook graag zien. Sterker nog, dit zou voor mij reden zijn om over te stappen

5
Nick Brouwer Admin 27 maart 2018 (#1026)

@maartenwiedenhof

Op dit moment wordt er onderzocht hoeveel vraag er naar deze Feature Request is. Hoe meer likes deze Feature Request ontvangt, hoe groter de kans dat dit op de roadmap van onze developers komt te staan.

Ik heb echter nog geen exacte datum die ik je kan geven. Op dit moment is het nog even geduld uitoefenen voordat we kunnen aangeven of en hoe dit zal worden toegevoegd.

0
maartenwiedenhof 26 maart 2018 (#1024)

Ik heb het zelfde verzoek. Ik wil graag op meerdere domeinen een single html webpagina serveren. De verwachte traffic is laag (slechts enkele vrienden of familieleden), ik heb geen database nodig, en er hoeven geen andere server-side dingen te gebeuren.

Toch ben ik dan per maand 3 euro per website kwijt, en dat is voor het minimale webhostingpakket. Dat minimale pakket bied eigenlijk al veel meer dan waar ik gebruik van zou maken.

Op welke termijn zou ik deze feature kunnen verwachten? Anders moet ik mijn hosting helaas elders onderbrengen en ik had juist zo gehoopt dat ik alles bij TransIP kon onderbrengen.

Groet en bedankt,

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op