Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Vertraagd vergrendelen van de app

Veel apps op iOS zijn tegenwoordig zo te configureren dat ze niet meteen vergrendelen als je even op-en-neer switcht bijvoorbeeld omdat je even “Ja” antwoord op een appje. Dat zou ik wel handig vinden.