iOS bestanden app

Het zou super chill zijn als je stack kunt integreren in de iOS bestanden app. Dan kan je namelijk vanuit elke app bij elk bestand in stack en het bijvoorbeeld als hoofdopslag voor foto's gebruiken. Google Drive en OneDrive hebben dit (zie bijvoorbeeld deze foto: https://cdn.appletips.nl/wp-content/uploads/2017/09/bestanden-app-iOS-11.jpg). Ik en ik denk enorm veel anderen zullen dit enorm waarderen

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
bad2001max 25 april 2020 (#4336)

Zojuist contact opgenomen met transip. Hieronder hun reactie.

De STACK-app voor iOS biedt inderdaad nog geen ondersteuning voor de Bestanden-app, maar dit staat wel op onze to-do-lijst.

Nog even geduld dan maar.

0
atlihangonultas 13 april 2020 (#4307)

Gaat deze feature komen? Ik hoop het wel,,,

0
yeronimus 4 april 2020 (#4270)

Love Stack en ben zeer tevreden, maar deze feature is echt een groot gemis !

0
goudvizz 3 april 2020 (#4267)

Voor werken op een aIpad eigenlijk onmisbaar om stack aan bestanden app toe te kunnen voegen.

0
bongaards 10 maart 2020 (#4168)

Ik heb interesse. Alvast bedankt voor het toevoegen!

0
astaworld 5 maart 2020 (#4149)

Absoluut onmisbaar. De hoofdreden dat ik tot op heden aarzel om alles over te hevelen naar stack.

1
dennisvanzoerlandt 1 maart 2020 (#4131)

Dit is voor mij reden om niet over te stappen naar een betaald abonnement. Ik wil graag af van iCloud Drive, maar zonder ondersteuning voor de Bestanden-app van i(Pad)OS is het een no-go voor mij.

Jongens bij Stack, dit staat al haast 2 jaar open!

2
florina 23 februari 2020 (#4114)

Lieve mensen bij Stack, als er zo vaak naar gevraagd wordt, moet dit toch een sterke hint zijn ;)

2
rolandkeng 15 februari 2020 (#4085)

@Felix Smit, Is er over deze feature al iets meer bekend? Staat het nog op de agenda?

1
rolandkeng 15 februari 2020 (#4084)

Dit is op vier na de meest gevraagde feature. Meer dan een jaar geleden al op de agenda maar nog geen niet toegevoegd. Jammer hoor.

2
rasch 12 januari 2020 (#3968)

Het zou idd heel prettig zijn als Stack net als icloud en google drive benaderbaar zijn. Heb nu overigens ook problemen om uberhaupt via mijn telefoon ios13 bestanden op stack op te slaan.

2
razend 27 december 2019 (#3912)

Jammer dat dit er nog niet inzit, even bonnetjes scannen via de Bestanden app werkt erg goed, helaas wat minder in de stack app zelf. Ik heb mijn Stack net geupgrade van gratis naar betaald account in de hoop dat het met sftp wel zou werken, maar helaas.

1
twjdeboer 10 oktober 2019 (#3619)

Ik heb een workaround gevonden met een (helaas betaalde) externe app, die FileBrowser heet. Hierin kan ik mijn Stack via WebDAV gebruiken en wordt deze week in de iOS Files App weergegeven. Zou fijn zijn om directe integratie te hebben, maar dit is een werkbare situatie. Ik heb ook geprobeerd om SFTP te gebruiken vanuit de FileBrowser app, maar dat resulteerde in corrupted bestanden, dus ik blijf bij WebDAV.

2
twjdeboer 11 september 2019 (#3515)

Ik ben er stilletjes vanuit gegaan dat deze functionaliteit al aanwezig was. Dit is essentieel voor mijn huidige werkproces. Ik zie dit graag geimplementeerd!

2
josdehundt 27 juni 2019 (#3249)

Zou een geweldige aanvulling zijn voor de nieuwe iPadOs

2
bijl1959 19 april 2019 (#2983)

integratie met de bestandenapp graag please!

2
jeffreycool 26 maart 2019 (#2885)

De standaard App is wel erg beperkt hoor. Drag and drop werkt niet, niet binnen de app en niet vanaf een andere app. Bestanden uploaden (anders dan foto’s) werkt niet. En de integratie van de files app mist.

Dan is het dus onbruikbaar voor de belangrijkste taken. :(

2
jeffreycool 26 maart 2019 (#2884)

@Nick Brouwer, Ik wil graag overstappen en een grotere opslag aanschaffen, maar tot mijn verbazing is er nog steeds geen ondersteuning voor de files app? Nu kan ik daar wel op wachten en volledig werken in de STACK-App, maar nog verbaasder was is toen ik een document wilde uploaden. Ik kan alleen foto’s uploaden??? Het is niet zo dat dit nu een feature is die ongebruikelijk is.

2
yvesvrancken 24 maart 2019 (#2878)

Super jammer dat dit zo lang moet duren...

2
ilanman 26 februari 2019 (#2761)

Het ontbreken hiervan is echt een dealbreaker wat mij betreft. Ik hoop dat het snel komt, maar ga ondertussen vast weer kijken naar een andere cloudservice.

Het was erg aantrekkelijk om mijn bestanden op de NL server van mijn eigen hosting provider te zetten. In alle andere opzichten ben ik dik tevreden met TransIP en ook met de support die geleverd wordt. Maar deze beperkingen van STACK belemmeren mijn workflow behoorlijk.

1
ilanman 25 februari 2019 (#2759)

Yes pleazzzz!!!

0
fredvanwier 20 februari 2019 (#2743)

Heel graag deze wens uitwerken! Erg fijn om alle bestanden in de Apple Bestanden app te verwerken.

0
henkon 17 februari 2019 (#2715)

Ja zou heel fijn zijn. Gebruik nu erg omslachtig.

0
claes3d 5 februari 2019 (#2650)

Ik wacht hier al een jaar op.. Het staat op de agenda zie ik, maar een 'roadmap' zou wel nuttige info zijn.

2
Felix Smit Admin 24 januari 2019 (#2579)

We kunnen helaas nog niet zeggen wanneer deze feature geïmplementeerd gaat worden, maar dit staat zeker op de agenda! :)

0
emmaengels 23 januari 2019 (#2572)

Is er al een target date wanneer ik dit kan verwachten? Het zou me erg helpen!

0
erikdegraauw 18 januari 2019 (#2534)

Ik stem voor

0
Nick Brouwer Admin 12 november 2018 (#2214)

@stefangerrits

We zijn ons ervan bewust dat dit een gewenste Feature is, echter zijn hier (nog) geen concrete plannen voor. Zodra er meer bekend is, zal iedereen die deze Feature Request een like heeft gegeven hiervan horen.

0
stefangerrits 12 november 2018 (#2213)

Zou ik erg kunnen waarderen! Is er al meer van bekend of dit überhaupt al op een backlog staat?

0
bassl 31 oktober 2018 (#2150)

Dit zou perfect zijn!

0
hazebroek 29 oktober 2018 (#2131)

Ik zeg doen hoe eerder hoe beter.@rzeiler,

0
wvbeers 6 september 2018 (#1905)

Simpelweg alle data-bronnen kunnen benaderen vanuit één app is essentieel. Bovendien heeft de iOS app van Stack (bij mij) nog te veel bugs. Als ik gewoon via de Bestanden-app van iOS zou kunnen werken dan zou ik daar in theorie geen last meer van hebben.

0
daerlenl 20 augustus 2018 (#1790)

Voor de dagelijkse werkwijze en ordening van je bestanden (tags) is de files app van Apple ook voor mij een must. Sluit mij hier zeker bij aan!

0
kracht55 27 juli 2018 (#1671)

Het zou mij ook ontzettend helpen! Wanneer zouden we deze feature kunnen verwachten?

victorvanderplas 2 juli 2018 (#1536)

Ik stem voor!

mijnlogopedist 17 mei 2018 (#1271)

Zou mij enorm helpen!

yvesvrancken 24 april 2018 (#1165)

Count me in!

rzeiler 6 april 2018 (#1077)

Dit zou ik ook heel fijn vinden.