Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Video's / afbeeldingen / bestanden kunnen embedden vanuit STACK

Ik zou het bijzonder prettig vinden als ik video's, afbeeldingen en bestanden zou kunnen embedden op mijn website. Zo kan ik de grootte van mijn site dan beperken en zo snel mogelijk houden en toch op een makkelijke en snelle manier grote bestanden in mijn website invoegen.

Net zoiets als YouTube of de bestanden in OneDrive, alleen dan nu vanuit een Nederlandse server! =)

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
idaxy 10 januari 2022 (#7225)

Veel klanten van ons zouden dit ook graag willen (implementatie op onze websites), waardoor ze zelf ook een Stack zouden nemen en dus hun fotoshows zouden kunnen laten zien op hun websites. Dus dit lijkt me een win - win situatie voor zowel TransIP alsmede gebruikers.

0
bruzedangelo 23 november 2020 (#5058)

Jammer dat er na ruim een jaar deze feature nog steeds niet mogelijk is via Stack. Toch maar overgestapt naar PCloud, omdat zij wel de mogelijkheid bieden om videos en fotos te embedden via je eigen Wordpress website.

0
jbystram 7 oktober 2020 (#4891)

Zou een top feature zijn. Niet meer afhankelijk zijn van youtube ed om je media te tonen en hierdoor je rechten erop niet verliezen!

0
frankdegeus 10 augustus 2020 (#4655)

Dit moet toch mogelijk zijn. Erg belangrijke functie voor een clouddienst IMO

0
equilize 10 juli 2020 (#4551)

Ja, dit wil ik graag!

0
rageplay 9 juli 2020 (#4548)

Helemaal mee eens!

0
awaces 3 september 2019 (#3484)

Ik zou deze functionaliteit ook zeer graag hebben. Voornamelijk om een stockupdate uit te voeren aan de hand van een Cronjob voor mijn webshop

2
Oscar van Doorn Admin 14 januari 2019 (#2500)

@nielshuisman123, Dat klopt, dat is nog niet mogelijk. Dit request is ervoor om dit hoger op de lijst van onze ontwikkelaars te krijgen, ik nodig je dan ook graag uit om hier een like aan te geven.

0
nielshuisman123 12 januari 2019 (#2490)

Ik heb al geprobeerd met een <iframe> tag in HTML een share te embedden, mar stack lijkt dit niet toe te staan.

0
klaasdejong 28 november 2018 (#2307)

Kan ik iframe gebruiken om een Stack-bestand te embedden in mijn website?

1
nyanime 25 augustus 2018 (#1824)

Dit is inderdaad een groot nadeel van STACK en hier zijn ze nog steeds niet aan begonnen. Als je afbeeldingen/videos wilt hosten, kan je in tussentijd beter Google Drive gaan gebruiken (Google One zal binnenkort wel in NL beschikbaar worden en dan kost het €9.99/maand voor 2TB).

1
originalcreations 21 maart 2018 (#975)

Please TransIp, fix dit! Alsjeblieft! Stack zou dan een perfecte oplossing bieden voor mijn podcast bijvoorbeeld!

1
kingdomcraft 12 maart 2018 (#896)

Het zou super zijn als jullie het mogelijk maken om via de cloud een PNG (fotobestand) of een Videobestand te kunnen delen via Embed, zoals bij Youtube, dit zodat je op een website dit kan gebruiken. Hierdoor hoef je niet een linkje te delen en dat mensen naar je cloud moeten gaan maar dat ze in 1 keer of de foto of het filmpje kunnen bekijken.

Vaak zijn filmpjes soms te groot om te kunnen uploaden op een website omdat dit gefilmd is door bijvoorbeeld een GoPro en je soms een copyright muziek er onder hebt je het niet op Youtube kan uploaden.

Het zou super zijn als dit gerealiseerd kan worden.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op