Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

API: vps->clone

Na het clonen van een VPS in de response de attributen van de nieuwe VPS teruggeven, of op zijn minst de unieke naam en uuid.

Hoe moet ik op dit moment een vervolgactie uitvoeren op de geclonede VPS? Ik kan niet zelf een nieuwe naam meegeven tijdens het clonen. De geclonede VPS verdwijnt daardoor tussen onze andere 50+ VPSen. Moet vervolgens met een loop over alle VPSen heen gaan om te zoeken op het woord "clone" om vervolgens zo de clone te vinden? Erg omslachtig. Kan simpel verholpen worden als het nieuw aangemaakt object gewoon wordt teruggeven na de POST request. Als dit niet kan doordat het een achtergrond proces is wat gestart wordt, dan wellicht mogelijk maken om al tijdens het clonen zelf een naam mee te kunnen geven voor de nieuwe instantie.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op