Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

DNS-only hosting

Mijn idee is om ook DNS-only hosting aan te bieden voor een klein bedrag. Ik heb een domeinextensie die jullie nog niet ondersteunen, namelijk een .ma-domein. Het dashboard voor de registrar is enorm brak, daarom host ik de dns nu bij cloudns.net. Allemaal gratis, dus dat is het niet. Ik zou graag al mijn domeinen aanpasbaar en in een overzicht hebben op jullie site.