Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

extra beveiliging bij het inloggen

Beste heer/mevrouw

Ik zou graag willen voorstellen dat u een 2F inlogprocedure implementeert. Het zou mooi zijn als dat via een authenticator kan en niet via een SMS. Dat is niet echt veilig.

Groeten jan