Feature Request overzicht

Feature request

SSL certificaten op de Doorstuurservice

Het is tegenwoordig good practice om je website van een SSL certificaat te voorzien. TransIP biedt die dienst gelukkig (hulde voor het gebruik van Let's Encrypt!), maar niet in combinatie met de doorstuurservice. Dit houdt in dat doorstuurdomeinen kwetsbaar zijn voor Man in the Middle attacks en, bijvoorbeeld, klanten van bedrijven die hun .COM naar hun .NL laten doorsturen dus misleidt kunnen worden hun gegevens af te geven aan een phishing site. Daarom pleit ik voor het toevoegen van de bestaande SSL certificaten functionaliteit aan de doorstuurservice. Desnoods als een iets duurdere variant van de doorstuurservice.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
omoda 17 april 2018 (#1123)

Ik zie dit ook graag op korte termijn gerealiseerd. Klanten die op https root binnenkomen kunnen nu niet geredirect worden.

1
wux 10 april 2018 (#1088)

Ik ben hier ook zwaar voorstander van. Ik moet een website die al tijden op https draait doorverwijzen naar een nieuw https domein waarop een Transip Webhosting S gekoppeld staat. Dat gaat dus niet met de doorstuur service omdat op het oude domein eerst het https certificaat wordt gecontroleerd alvorens de redirect naar het nieuwe domein wordt gedaan.

Dus @transip, graag zsm inbouwen dat een https certificaat kan worden toegevoegd aan een redirect domein. En ik vind dat dit niet extras hoeft te kosten want anno 2018 moet zoiets standaard mogelijk zijn.

gr

0
3hoek 24 maart 2018 (#1004)

Beste, Ik vind dat erg vreemd als tevereden klant van TransIP, anno 2018 niet incrpted web server kan niet meer heren.

gr,

0
ruudschneiders 8 maart 2018 (#882)

Voor een TransIp/VPS heb ik één keer een SSL certifiaat geïnstalleerd. Dit is uiteindelijke wel gelukt, maar ik had gehoopt dat het eenvoudig was, zonder zelf met het gebruikersvijandige openssl aan de slag te gaan. Nu ik hoor dat het ook nog een beetje onveilig is, denk ik dat een oplossing zoals www.namecheap.com biedt (met meerdere verificatiestappen via de site en e-mails) toch praktischer werkt.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op