Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 16 december 2022 (#9230)

Een dergelijke verandering heeft zeer veel voeten in de aarde, zelfs als je alleen al kijkt naar het verplaatsen. Dit komt o.a. omdat ons platform in clusters is ingedeeld en IP-ranges aan die clusters gekoppeld zijn en daar (nog) niet van verplaatst kunnen worden.

Dat gezegd hebbende, zijn we bezig met een project om op termijn wel meer features op dit gebied mogelijk te maken:

We migreren het volledige TransIP-netwerk naar een nieuwe generatie switches en verwachten dit binnen twee jaar (eind 2024) af te ronden. Het PerformanceVPS-platform maakt grotendeels al gebruik van deze nieuwe generatie switches, en de komende periode introduceren wij deze op ons volledige netwerk.

Met deze nieuwe switches introduceren we ook nieuwe technologie die meer flexibiliteit biedt voor onder andere het toekennen van IP-adressen aan VPS'en. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om op termijn nieuwe features te introduceren op onze VPS-platformen, zoals het kunnen upgraden van een BladeVPS naar een PerformanceVPS met behoud van jouw IP-adres. Daarnaast kunnen we dankzij deze techniek ook flexibeler omgaan met de fysieke locatie van onze servers.

Let wel dat we pas kunnen beginnen met het toevoegen van dergelijke features nadat dit migratieproject is afgerond en het lastig is om nu iets te zeggen over onze planning tzt.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op