Ondersteunen heic bestanden

Apple hanteert nu voor foto’s maken heic bestanden ipv jpg. Als deze foto’s nu in stack komen kunnen deze niet geopend worden, dit moet dan gedownload worden en dan staat het bij instellingen onder lokale bestanden. Wanneer is stack zover dat ze meegaan met deze ontwikkeling?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
kiaverhagen 4 februari 2019 (#2631)

Natuurlijk zou ik het ook handig vinden om de functionaliteit van de .heic foto's gelijk te trekken met .jpg Dus ik ondersteun van harte dit verzoek.

0
Nick Brouwer Admin 23 november 2018 (#2276)

@fkasim

Op dit moment nog niet. Wanneer dit wel het geval is, zal iedereen die deze Feature Request een like heeft gegeven, hiervan op de hoogte worden gesteld.

0
fkasim 22 november 2018 (#2269)

Is er inmiddels al meer duidelijkheid wanneer het probleem verholpen wordt?

0
dezorian 25 september 2018 (#1988)

Voor foto opslag vanuit iPhone is dit onmisbaar! Dropbox ondersteund dit wél...

0
vanderpijl 19 augustus 2018 (#1785)

Dat is toch eigenlijk een 'must have' ? Een belangrijk fundament van de dienst ontbreekt hierdoor. Hoop op snelle aanpassing!

0
joost3058 24 juli 2018 (#1654)

Graag toevoegen. Erg irritant dat HEIC niet wordt ondersteund. Moet toch niet te lastig zijn om toe te voegen?

0
ryclefflobeek 5 juli 2018 (#1555)

DE reden waarom ik mij voor Stack heb aangemeld blijkt niet te werken. Vanaf IPhone 6s foto’s en video’s wegschrijven... Snel veranderen zou ik zeggen! BVD

0
cberenschot 3 juli 2018 (#1541)

Dit is de belangrijkste functionaliteit die ik mis, sterker nog de reden om voor deze app te kiezen. Ik spreek in ieder geval voor mijn (schoon)familieleden, vrienden en collega’s (die allen apple gebruiken) waarvoor ik Stack heb aanbevolen. Erg jammer dat het dan alleen de iphone 6 en ouder ondersteunt. Dus kom ZSM met een update svp!!!

Bvd!

0
lxlngr 23 juni 2018 (#1480)

Ja ik heb deze feature ook gerequest. Wist niet dat er al 1 liep.

0
tilius81 11 mei 2018 (#1239)

Zou zeer handig zijn dit in de volgende versie te ondersteunen aangezien heic de nieuwe standaard wordt voor alle Apple gebruikers.

0
ghoru 7 mei 2018 (#1220)

Dit is zowat de belangrijkste feature die mijn echtgenote en ikzelf op dit moment missen in de Stack App. De Photo's tab is voor ons op dit moment quasi nutteloos en de app wordt enkel maar gebruikt als medium om de genomen foto's en video's snel te backuppen.