Losse .eu of .nl inlog is onhandig en niet gebruiksvriendelijk

Als ik inlog op transip.com/transip.eu krijg ik de volgende melding:

This account is registered at www.transip.nl. To login go to www.transip.nl.

Dit is onhandig en is echt al tig keer verkeerd gegaan. Dit omdat ik standaard transip.com intyp (auto complete als je transip ctrl-enter doet in browser) en dan automatisch uitkom op .eu.

Maar het suffe is: als jullie perfect het bovenstaande bericht kunnen laten zien, waarom handelen jullie het dan niet af maar laat je dat de gebruiker doen? Niet echt gebruiksvriendelijk.

Het systeem weet immers dat ik bij .nl hoor, dan zou je toch een regeltje if .nl then forward kunnen maken?

Wel zo handig :)

Thanks