Config notebook voor bijv. bijhouden sub-domeinen in 1 overzicht

Op een gegeven moment heb je een hoop domeinnamen in je controlepaneel. In DNS configureer je allerlei subdomeinen. Ergens wil je een totaaloverzicht hebben en notities toevoegen. Het is handig als dit zou kunnen vanuit de TransIP user interface in plaats van een extern document ergens anders. Bijvoorbeeld:

(Sub) DomeinBeschrijving
discuss.mydomain.tld   Discourse forum
matrix.mydomain.tld Matrix Synapse server
chat.otherdomain.tld Element.io matrix client
pad.otherdomain.tld HedgeDoc service