Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Aanpassen Mailservice configorator

In plaats van (zoals aangegeven in de configurator van de Mailservice) direct in Exim.conf de instellingen plaatsen. Gebruik maken van

nano /etc/exim.authenticators.post.conf
nano /etc/exim.routers.pre.conf
nano /etc/exim.transports.pre.conf

Om de instellingen juist te zetten. Zo voorkom je bij een update van Exim.conf, dat je weer opnieuw de mailservice moet instellen op je server.