Export DNS setting alle domeinen

Wat ik eigenlijk wilde is zoeken op een DNS record dat een bepaalde waarde heeft (een specifiek IP adres) over alle domeinen die ik heb geregistreert. Dat is er niet! Vervolgens dacht ik, het kan ook handig zijn om te zoeken naar alle domeinen die een DNS record voor "asuid" hebben ingesteld, kan ook niet Daarna dacht ik, hmmm, dan exporteer ik gewoon alle domeinen en doorzoek de export file. Exporteren kan wel, maar dat exporteert alleen de contact en NS gegevens, maar NIET de interessante DNS gegevens!

Het zou mooi zijn als ik op de een of andere manier vanuit de portal driect alle DNS gegevens kan exporteren. Ik kan natuurlijk zelf een tool maken die met de API dit poogt, maar waarom is zo'n handy feature niet standaard aanwezig.