code per sms?

Ik moet iemand anders bij mijn account laten. Aangezien ik geen persoon kan machtigen (voor zover ik weet) moet ik dus mijn inloggegevens wijzigen. (ik geef niet zomaar mijn gegevens af) Dus ik wijzig mijn wachtwoord en zet 2 factor uit. Vervolgens wil ik inloggen om te kijken of mijn nieuwe wachtwoord zonder 2 factor werkt.

Maar nu moet ik een verificatienummer invullen. Dus ik vraag om een sms te sturen met dat nummer. Ik heb echter geen mobiel nummer in jullie systeem staan maar een vast nummer.

Dus ik wordt gebeld, neem op en vervolgens hoor ik, of iemand met een buitenlandsaccent of een hele slechte digitale stemconverter het nummer zeggen. Dat moet je eens proberen te onthouden of zo snel in te vullen. Hebben jullie dat zelf wel eens geprobeerd?

driënveertigmiljoennegenhonderdduizendvijhonderdendrientachtig uhm.... wat? Nog maar een keer dan; zesenvijftigmiljoenzevenhonderdtwaalfduizendvierhonderdendertien wa?....Nog maar eenkeer dan

Heel snel typen en ja, na 5 keer proberen is het gelukt.

Mijn idee? Dat kan vast eenvoudiger! Toch?