mogelijkheid map deelbaar met users te maken.

optie om een folder direct toegankelijk/deelbaar te maken met aangemaakte gebruikers binnen je stack -omgeving. Nu alleen mogelijk om een folder te delen via een link, en optie om met wachtwoord af te schermen.

In plaats van deze optie, folder aanmaken -> optie 'Delen met..' waarna je de gebruikers kan aanvinken welke deze folder als shared folder zichtbaar krijgen onder de geselecteerde, aangemaakte users binnen de zelfde stack-omgeving.