uitklapveld maken van geavanceerd domeinbeheer of onderaan ?

nameservers wijzig je minimaal tot nooit dns regelmatig in mijn geval.

regelmatig klik ik op de opslaan knop van nameservers ipv DNS wijzigingen opslaan omdat bij meerdere dns entry's deze helemaal naar beneden verdwijnt en niet meer zichtbaar is.

ik weet dat het een detail is maar gebeurt me elke keer weer :)