Activiteiten log kunnen downloaden

De activiteiten log is alleen zichtbaar op het scherm. Je kan niets selecteren en niets exporteren.

Om problemen met externe applicaties (bijv. backupsysteem) te onderzoeken zou het handig zijn als de activiteiten log geëxporteerd kan worden in een csv bestand met in ieder geval de velden:

Actie (gemaakt/verwijderd) Bestandsnaam Datum (liefst ook tijd)

Dank JP