Feature Request overzicht

Feature request

contact

Contact maken via het contactformulier is onhandig, waarschijnlijk komt er een antwoord binnen 1 uur maar dat betekent dat een antwoord telkens weer opnieuw moet worden afgewacht, voor je het weet zit je een halve dag te wachten op telkens weer een vervolg antwoord. Graag normaal even wat telefonische ondersteuning.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
musty444 26 januari 2022 (#7346)

Beste heer/mevrouw, Ik had een domeinnaam bij transip/stack. Als ik mijn domeinnaam/adres: www.mustaphaelmoumene.nl intoets krijg ik dat het privé is en niet beveiligd. Ik begreep van één van uw collega's (Timo Schouten) dat het domein gekoppeld dient te worden met Stack. Op de stack omgeving zie ik dat dit de webpagina is: musty444.stackstorage.com zie print screen van het error bericht.

Kunt u mij helpen mijn oude domeinnaam 'www.mustaphaelmoumene.nl te koppelen aan de stack account musty444?

Alvast dank voor de moeite.

Met vriendelijke groet,

Mustapha el Moumene

0
villaonthesearock 22 januari 2022 (#7313)

Hallo support, Ik heb mijn oude website domeinnaam weer terug geclaimd. mijn webprogrammeur is er mee gestopt. en ik wil mijn websidenaam=domeinnaam niet verliezen.

ik heb bij u al "alles snel, eenvoudig en precies in gevuld en betaald. echter er is een probleem met de verhuizing" met de naam "VILLAONTHESEAROCK.COM" volgens u website ik moet iets kiezen ik weet niet wat ze bedoelen. u bent ook niet te bereiken. ik werk overdag en heb dan geen telefoon. wat moet ik doen. +31-621820332. email. thschoemakers@gmail.com in afwachting op uw antwoord,

met vriendelijke groet, th. schoemakers

0
hcinar 19 maart 2021 (#5504)

ıs er een mogelıjkheıd voor telefonısch contact

0

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op