Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

BladeVPS schalen met behoud van SSD disk size voor terugschalen

Het zou top zijn als de BladeVPS opgeschaald kan worden met behoud van de SSD disk size, zodat er ook weer teruggeschaald kan worden.

Bijvoorbeeld schalen van X1 --> X4, of X4 --> X8 zonder de SSD groter te maken. Daarna zou namelijk X4 --> X1 en X8 --> X4 ook gewoon mogelijk blijven. Het is echt een groot gemis bij TransIP dat dit niet mogelijk is, en daarom ben ik genoodzaakt al m'n VPSes bij een andere aanbieder af te nemen en daar ben ik teleurgesteld over.

Het is geen oplossing om bijvoorbeeld de BladeVPS X1 met losse add-ons te schalen tot 2 vCPUs, 4096 MB RAM, 50 GB SSD, 1 Snapshot, want de kosten daarvoor zou €42,50 ex. btw zijn en dan is monitoring niet inbegrepen. Een BladeVPS X4 met 50GB SSD zou in mijn ideale scenario €20,- ex. btw zijn (net als de gewone BladeVPS X4). Maar een X1 met add-ons schalen (zonder monitoring) is nu dus ruim 2x zo duur als de X4.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
lammens007 14 januari 2022 (#7271)

+1 voor deze feature. Digital Ocean heeft ook die optie.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op