Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Oracle Linux toevoegen als te gebruiken OS

CentOS was tot voor kort het aangewezen vrij te gebruiken alternatief voor RHEL. Echter, sinds de aankondiging dat CentOS 8 eind 2021 niet meer wordt ondersteund in de huidige vorm [1] is het misschien de moeite waard om de optie te bieden Oracle Linux te draaien als OS.

Oracle Linux is ook compatibel met RHEL en lijkt zelfs sneller te zijn met het vrijgeven van updates vergeleken met CentOS.

1: https://blog.centos.org/2020/12/future-is-centos-stream/