Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Overlappende firewall-rules toestaan

Momenteel is het niet mogelijk om alle poorten voor een bepaald IP te openen, en een bepaalde poort voor alle IP-adressen.

Ik zou bijvoorbeeld willen:

• Alle poorten open vanaf ons kantoor-IP
  • Webserver-poorten open voor alle servers

Momenteel krijg ik een melding "Poort 'HTTP' is al geopend door 'All TCP'"