Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Email overzicht

Ik had ook gevraagd waarom ik maar 3 email overzichten krijg te zien in plaats van 5 of indien aanwezig 10? In het Domein & Hosting overzicht.

Dit was jullie antwoord op mijn vraag...

Goedemorgen,

In het overzicht van het tabblad 'Domein & Hosting' is gekozen, in verband met de snelheid en stabiliteit van de pagina, om maximaal 3 e-mailadressen te tonen.

Een compleet overzicht van de e-mailadressen tref je zoals gezegd op de volgende wijze:

  • Log in op het controlepaneel en klik op het tabblad 'Domein & Hosting'
  • Klik in het linkerkolom op het betreffende domein (niet aanvinken!)
  • Klik op de blauwe 'Beheren' knop en klik vervolgens op 'E-mailboxen'.

Ik vroeg dus niet hoe ik daar terecht kon komen maar waarom ik er niet meer kan zien! Goed... jullie hebben dus gekozen voor 3 stuks zichtbaar te maken.. oké... Maar dan is het toch een kleine moeite om ervoor te zorgen dat ik (de beheerder) uitmaak welke 3 er dan tevoorschijn komen. Lijkt mij simpel door er in de beheerpagina een vinkje achter te plaatsen. Zodat ik de vrijheid hem om hier een keuze in te maken c.q. aan te passen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op