De mogelijkheid om alle DNS records van een domein te exporteren

De mogelijkheid om alle DNS records van een domein te exporteren naar een CSV, TXT of XML bestand.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
royarisse 28 januari 2021 (#5291)

Zo lang deze feature er nog niet is, gebruik ik een JavaScript frutseltje. Is niet mooi, maar flots dit in de console, plak het (onderste) resultaat in een tekstverwerker en sla op als "domain.csv":

let entries = [];
let csv = "NAME,TTL,TYPE,VALUE\r\n";
let row = 0;

document.querySelectorAll('#dnsEntries input,#dnsEntries select').forEach((field, i) => {
  let name = field.name.replace('[]', ''),
      val = field.value;

if (i > 0 && i % 4 === 0) {
    row += 1;
    csv += "\r\n";
  }

if (!entries[row]) {
    entries[row] = {};
  }

entries[row][name] = field.value;
  csv += '"' + field.value.replace(/"/g, '""') + '"' + (i % 4 < 3 ? ',' : '');

console.log(JSON.stringify(entries));
console.log(csv);
rissegroep 14 juli 2020 (#4572)

exporteren van ben ik ook naar op zoek.