Alle bestanden selecteren in app

Ik maak veelal gebruik van Stack voor foto's, waarbij ik soms honderden foto's moet downloaden via de stack app op mijn telefoon. Nu moet ik alles 1 voor 1 aanvinken en dan downloaden. Een handige optie zou zijn dat we een knop krijgen met "alles selecteren" of de mogelijkheid om na ingedrukt te houden, te slepen met je vinger zodat je sneller meerdere bestanden kunt selecteren (zoals in Android), in plaats van 1 voor 1 aan te tikken.