De opslaan knop op DNS vs NS issues

Het is meer een UX issue: maar bij het beheren van de DNS komt het ons regelmatig voor dat we de NS opslaan ipv de DNS ;) Beide knoppen staan (logisch) op dezelfde positie en zijn beide 'groen' maar logischer misschien is wel dat ze beide niet werken als er niets gewijzigd is... Nu wil het nog regelmatig voorkomen dat je een DNS record aanpast (boven in bijv.) een scroll naar beneden doet 'de grote groene knop ziet met "opslaan"' maar dat deze van de NS instellingen is ipv de DNS records.

Ik zou graag zien dat beide knoppen disabled / grijs o.i.d. zijn als er geen changes zijn in de betreffende onderdelen... (of dat de knop niet zichtbaar is etc) Dat maakt dat je minder makkelijk verkeerd kunt submit-en ;)

Dank!